ROBÒTICA COL·LABORATIVA

 

Els robots obren noves oportunitats a les empreses. Més enllà de la robòtica industrial tradicional, la robòtica col·laborativa ajuda a reduir costos i millorar la qualitat dels processos de producció.

Després del preceptiu anàlisi de riscos, els robots col·laboratius poden treballar al costat de les persones sense valles de seguretat. Però la clau del seu èxit ha estat la seva facilitat d’ús i programació.

 

Robots colaborativos Conèixer el mercat i les propostes de valor de la robòtica col·laborativa permet aprofitar les grans promeses de millora que proposa en els processos de producció: simplicitat, flexibilitat i ràpid retorn de la inversió.

Operacions de handling, càrrega i descàrrega de màquines, empaquetat, etiquetat, acoblament, dispensació de cola o control de qualitat són només algunes de les seves aplicacions més habituals.

 

Per la seva banda, la robòtica de serveis permet automatitzar tasques en cada vegada més sectors d’activitat. A les empreses industrials han entrat definitivament en les activitats logístiques. Però qualsevol sector empresarial ja pot plantejar-se com aprofitar els avantatges de l’automatització.

Robots servicio

Descubreix com podem ajudar-te a incorporar la robòtica col·laborativa en la teva empresa.